sábado, 19 de mayo de 2007

El dia de la mare... i l'arribada de l'Uri!

Aquests dies hem estat celebrant el dia de la mare, és tota una celebració!
Aquí és el 2n diumenge de maig i el dijous abans ho vam celebrar amb les sòcies aquí. Van venir moltíssimes, va haver paraules, es va valorar la seva funció i els hi vam fem uns quants jocs, va ser realment molt divertit. Una canya veure les dones, tan tendres, tan "lindas" que diuen per aquí, valorant la seva condició de dones i de mares.
L'endemà les mares d'Hogar de Cristo van celebrar el mateix, paraules, proves, cants i cervesetes... jo no sóc mare, però em vaig colar per allà... jaja.
El diumenge vam estar fent el trasllat del Lucho, la Gabi i la Chayo perquè ja han anat a viure a la nova casa, a nosaltres encara ens queda una mica. Cap de nosaltres tenia la mare a prop, només la nena, així que, mentre tots estaven de celebració nosaltres vam passar el dia enfeinats.
És realment impressionant, es fan uns regals increïbles, i inclús van a cantar serenates als cementiris!

Per altra banda, estic ben feliç de tenir l'Oriol Andrés per aquí. Va arribar dimecres al matí i el tenim treballant, jaja, però també estem visitant la ciutat i els propers caps de setmana els tenim ocupats: Cuenca, Quito i la platja.
Estem fent feina amb les llistes dels nens que tenim becats a les escoles. És curiós perquè ell reconeix noms i cognoms típics d'aquí de les llistes d'Un nen, una joguina i jo dels de Bellvitge.
Es riu una mica de com parlo perquè la tonalitat i el vocabulari d'aquí se m'ha enganxat... jaja. Al principi em costava parlar català!!!! Què m'està passant??? jajaja.

Demà al matí tenim tota una moguda amb mestres i directors, a lo grande!

Continuo realment bé, estic gaudint moltíssim. Dilluns tenim l'examen d'italià per passar de nivell, realment m'agrada molt.

Bé, imagino que estareu ben endinsats amb els finals de curs, molts ànims, jo estic tot just començant.

Aquest dissabte el meu avi fa 90 anys i em perdré la celebració... però em fa molta il·lusió, 90 anys i l'home està perfectament bé.

Una abraçada ben forta!

Anna

pd: ja sabeu que tinc problemes per penjar això al bloc, així que ho faig mitjançant la Cristina Ruano i no ho penja el dia que jo ho escric, només faltaria pobreta, així que aviso que això ho he escrit el divendres 18 de maig.

jueves, 10 de mayo de 2007

Què diu? Tres setmanes sense dir res???

Molt bon dia a tots i mil milions de disculpes per tenir això (i per tant, a vosaltres) tan abandonat.
L'excusa: la feina i el poc accés a internet.

Bé, des del darrer bloc han passat un munt de coses. La primera: St. Jordi! Hosti, què dur passar St. Jordi lluny de Catalunya, però alguns de vosaltres ja us vau encarregar de fer-me arribar llibres i roses virtuals! Gràcies.
Jo per la meva banda vaig anar a sopar amb les meves amiguetes després de fer un fantàstic examen d'italià. L'italià m'encanta, ja hem fet dos fantàstics examens. El cas és que els meus companys estan allà per raons que fan adonar-se de la realitat del país: la mare és a Itàlia, marxo aquest any a treballar allà perquè tinc tota la família allà... etc. I tots tenen 20 anys, 14... i ja tenen la família lluny.

A part d'això: tema feina. És de bojos! Estem repartint motxiles amb útils escolars a dins. Fem 3 tongades, la primera amb tot un acte fantàstic. En total repartirem unes 1150. Això implica fer les llistes i comprovar un munt de dades, però està sortint molt bé la cosa.

L'1 de maig va ser festa i ens van convidar a un acte lúdico-festiu-esportiu que va molar molt. Esport, música, ballaruca, cerveses, menjar,... ens ho vam passar molt bé! A més tot això ajuda a anar coneixent la gent i anar xerrant...

El dissabte vam anar a un acte de Govern. El tema era que el govern dóna el que anomenen el "Bono" mensual. Era de 15 dòlars i l'acte de dissabte va ser per presentar l'augment a 30 dòlars. El president Correa, totalment aclamat, i amb raó! Va parlar molt bé i es nota que està al costat de la gent més senzilla. Em va agradar molt.

Amb la família i els amics també molt bé, aquest dissabte es preveu una festeta amb uns quants d'aquí, de la feina, per celebrar un aniversari, però bàsicament és una excusa per trobar-nos!

Ah! Un altre tema curiós, aquest diumenge va ser el dia de la mare. Doncs bé, aquí es celebra el següent diumenge, i és tota una festa, tothom en parla per celebrar-ho amb la família! Aquí també es farà algun acte. El dia del pare el celebren el 3r diumenge de juny.

Bé, crec que de moment és això, em deixo un munt de coses, però ja és hora de treballar!

Vaig seguint el que passa pel país i com està la lliga... quins nervis!!!!!

Fins aviat!