viernes, 16 de febrero de 2007

Arriba Carnestoltes... i nosaltres a la platja 4 dies!

Després de celebrar que tots som amics, arriba Carnestoltes. Tothom marxa aquests 4 dies de festa o se'ls prenen per descansar molt i molt.
Nosaltres (els de casa i la família de la Gabi) marxem els 4 dies a Manabí, a la platja! Quines ganes!

Ahir ja em van ensenyar on poder treballar amb ordinador propi (per les dues voluntàries), tenim un espai per decorar, per omplir, per fer nostre... Serà l'espai de l'Apoyo Escolar.

Aquest matí hem anat a una xerrada sobre "La campaña por los Derechos Económicos, Sociales y Culturales de las mujeres". Ha estat molt bé, la veritat. Anaven explicant què fa la Fundación Yerbabuena (que treballa pels drets de la dona) i l'Institut de la Dona d'Espanya.
El millor ha estat sentir el testimoni d'una dona que explicava com una constructora l'havia enganyat i l'havia robat i deixat sense casa. A part de moltes barbaritats més. Explicava conmoguda com finalment s'havia armat de valor i havia anat en contra d'aquesta gent i, inclús rebent amanaces de mort, havia aguantat. Finalment tot es va solucionar, però el seu testimoni ens ha arribat de fons.

A la tarda m'esperava força feina, ara sembla que serà un no-parar. A més m'han demanat que faci fotos individuals a les promotores dels micro-crèdits... genial veure com es pentinaven i es maquillaven per sortir a la foto! M'he rigut molt.

Avui he trucat als meus avis, hem estat xerrant una estoneta, és fantàstic poder sentir a prop els de casa. A més m'han dit que van llegint el que explico perquè els de casa ja s'encarreguen de fer-los-hi arribar.
Així que una abraçada ben forta des d'aquí per ells!


Ja plego, que venen 4 dies de festa fantàstics!
Que gaudiu molt i ens veiem dimecres!!!

12 comentarios:

eloi dijo...

Ei Anna! quina cara!!! bé, res, la vida també és això no? un joc de la oca en que vas de Reforç educatiu de Bellvitge a l'Apoyo escolar de Guayakil i tiro porque me toca passant per la platja.
una abraçada

Cris Ruano dijo...

Clar que sí! A descansar!
Tants dies de festa és una bona manera de celebrar carnestoltes... ho hauríem de proposar aquí! ;)
No et cremis amb el sol, eh!!
Un petonet!

Cris

Anónimo dijo...

Hola, wapa !!!!
Suposo que a hores d'ara estaràs torran-te al sol. Fantàstic !!!
Aquí avui està plovent, fa un dia d'aquells de quedar-se a caseta i fer feinetes.
Ahir varem fer el soparet que teniem pendent les del curs. No vam poder ser-hi totes, però ja n'hem muntat un altre pel maig. Faltaves tú, per supost, però vas estar present a la taula. Moltíssims petonets de part de totes i desitjos de que et vaigi força bé (erem la Nuri, la Raquel, l'Ana María, la Rebeca, la Tere, la Meritxell, la Bea de Cabrils i jo).

Bé, molts petonets meus... i banya't una miqueta per mí.

Núria

Anónimo dijo...

Hola guapa, suposo que estaras a la beach, i aquí plovent però molt poc, ja toca perquè estem fatal!!així q al metge??vas anar al policlinic d'allà!!jeje Així q celebrant el dia de Sant Valentí, Anna??que t'està passant...jeje. Mira no havia pensat jo amb això de l'amistat el dia dels enamorats..i aquí el carnestoltes amb pluja..bueno fins d'aquí 4 dies. Un ptonàs

Anónimo dijo...

Hola princesa!
Quina sort poder gaudir d'uns dies de platja!disfruta'ls! Aquí plou, un diumenge de gos total! Divendres carnestoltes a l'escola...faltava el teu somriure!!Cuida't molt bonica!
Una abraçada.
Àgata

Unknown dijo...

Hola Anna!!

Molt guanyat aquest descans...tot i que com que a tu t'agrada molt el que estàs fent, potser no et caldria, no? Pregunta capciosa!! Per carnestoltes vam muntar una Rua a Gràcia...jo vaig intentar casar-me i la pluja ens va esguerrar la boda...la núvia, la Bet, va quedar com un pollet i em va demanar el divorci...un desengany, tu!! Crec que hauria anat millor si m'hagués anat a la platja...
Descansa i agafa forces que s'està apropant el moment del curro fort!
Cuida't molt!! Sobre tot dels mosquits!!

Iñaki

Anónimo dijo...

Avui, per distreure-m de l'enveja (sana enveja, si n'hi ha)de imaginar-te a tu a la platja i nosaltres sota la pluja, treballant, i he mirat amb atenció la foto que encapçala aquest Blog i m'entrat un dubte. Estic en contacta amb tu o amb la Rosana?, aixi que no escric més.
Natxo

Anónimo dijo...

hola anna me alegro que estes contenta y bien. Me acuerdo mucho de ti, sobretodo por las mañanas encuentro a faltar tu sonrisa al entrar, siempre tan puntual porque vivias tan lejos(esto es mio jeje). Me uno a ti con mis oraciones y te mando un beso muy fuerte y espero que me arreglen a mi el internet para poder escribirte yo directamente.La noelia se lava los dientes en el cole como ya no va a tu casa...

Anónimo dijo...

sigue así de maja, no cambies!!!

Anónimo dijo...

bueno anna ja veus el que faig abans d'anar a treballar, jeje. Algun dia o quan tingui internet la sor ja llegirà tot el que poses. Vinga guapa un pto molt gran i ja explicaràs com t'han anat els dies de carnestoltes.

Anónimo dijo...

Hola que encara no dones senyals de vida??d'aqui una estona juga el barça, però no et diré el que ha fet pq allà ja us entereu..jeje.Gràcies a tú avui he pujat desde l'estació cap a casa meva acompanyada x un amic teu i així la pujada es fa més amena. Que no t'escriu en Xavi perquè tenen l'internet espatllat oks??aquests de les lomes centre comercial!vinga un ptonas i ja explicaràs

Unknown dijo...

Cranestoltes... setze voltes... ni que sigui geogràfiques ;-)